Fysioterapia

Fysioterapian on kivun poistamista ja ihmisen työkyvyn, toimintakyvyn sekä liikkumisen edistämistä. Sen tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saavuttaa hänelle optimaalinen toiminta- ja liikkumiskyky huomioiden hänen omat voimavarat ja ympäristön tarjoamat mahdollisuudet. Yleisimpiä syitä hakeutua fysioterapiaan ovat muun muassa selkä- tai niskakivut.

Mihin fysioterapia auttaa?

Fysioterapiassa pystymme antamaan apua moneen vaivaan ja ongelmaan. Kärsitkö esimerkiksi niska- ja selkäkivuista tai jostain muusta tuki- ja liikuntaelin kivusta? Tai haluatko ylläpitää hyvää työ- ja toimintakykyä? Jos vastasit myöntävästi, sinun kannattaa hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle.

Tehokkaalla hoidolla pyritään löytämään syitä ongelmien syntymisen, lievittämään tai poistamaan jo syntyneitä oireita sekä ennaltaehkäisemään niitä. Parhaat tulokset saamme aikaiseksi aktiivisella yhteistyöllä asiakkaan ja fysioterapeutin välillä.

Haukiputaan oma fysioterapeutti

Pitkä kokemus

30 vuotta alalla jatkuvasti itseä kehittäen takaa sen, että uusia tilanteita enää harvoin tulee vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle keinot, joilla kuntoutat itse itsesi kuntoon.

Toimipiste

Fysminnan löydät Haukiputaalta, Kellon Coren ensimmäisen yrityskiinteistön oven takaa. Osoitteesta Nikintie 1, 90820 Kello. Meille pääset helposti autolla sekä julkisilla. Coren iso parkkipaikka takaa helposti onnistuvan pysäköinnin.

Milloin fysioterapeutille?

Fysioterapiaan kannattaa tulla mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, viimeistään silloin, kun et omin avuin ole saanut kehon kiputiloja pois. Kuitenkin ennen varsinaista terapiaa asiakkaan kanssa käydään yhdessä läpi fysioterapian tavoitteita ja pohditaan miten ne saavutetaan. Tätä tukee asiakkaan haastattelu, havainnointi ja tutkiminen.

Itse fysioterapia sisältää täsmäharjoitteita ja liikkeitä. Myös tarvittaessa käytössä on useita kivunhoitoimenetelmiä kuten hierontaa, venytyksiä ja kinesioteippauksia. Fysioterapiassa kädet ja korvat ovat tärkeimmät työkalut – kuuntelemme ja kosketamme, hoidamme ja ohjaamme.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko varata ajan? Ole rohkeasti yhteydessä:
P. 044 283 4315 // minna@fysminna.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.