Yritys

Haukiputaalta Kellon Coren ensimmäisen yrityskiinteistön oven takaa löydät kokeneen fysioterapeutin Minna Saukon. Minna on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ja kiputilojen hoitoon, McKenzie (MDT) – terapiaan sekä ikääntyvien kuntoutukseen. Löydät palveluista myös ultraääni- ja sähkökipuhoidot, jotka yhdistettynä kinesioteippaukseen ovat paranemista edistäviä tekniikoita esimerkiksi venähdys ja revähdystilanteissa.

Fysioterapiahoidot lähetteellä tai ilman. Yrityksellämme on myös Kelan suorakorvaussopimus eli asiakas maksaa vain omavastuuosuudet. Myös hieronta, venyttelyt ja rentouttavat käsittelyt kuuluvat valikoimiin.

Tervetuloa tutustumaan!

Fysioterapeutti

Minna Saukko

Olen kokenut vuonna -93 valmistunut fysioterapeutti Minna Saukko. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ja kiputilojen hoitoon. Erikoistuin vuonna 2003 McKenzie (MDT)- terapiaan ja myofasciaalisiin tekniikkoihin vuonna 2016. Minulta onnistuu ultraääni- ja sähkökipuhoidot sekä kinesioteippaus. Minulla on kannustava ja inhimillinen ote kuntoutukseen.

Vapaa-ajallani harrastelen monenlaista liikkumista ulkona sekä sisällä. Liikunnan lisäksi vietän aikaani piha ja puutarhan hoidon parissa sekä lukiessa.

Näin löydät perille

Osoite:
Nikintie 1, 90820 Kello

Puhelinnumero:
044 283 4315

Sähköposti:
minna@fysminna.fi

Aukioloajat:
Ma-Pe 08.00-16.00
Myös kotikäynnit

 

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko varata ajan? Ole rohkeasti yhteydessä:
P. 044 283 4315 // minna@fysminna.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.