McKenzie-terapia

McKenzie menetelmä (mekaaninen diagnosointi ja terapia = MDT) on näyttöön perustuva ranka- ja raajaongelmista kärsivien potilaiden tutkimus- ja hoitomenetelmä. Se koostuu tarkoin valikoiduista harjoituksista, asennon hallinnan opetuksesta ja liikkeistä. Menetelmää käytetään muun muassa lyhentyneiden kudosten, kiinnikkeisten hermojuurien, ryhtiongelmien, välilevypullistumien ja jäsenvammojen hoitoon.

Mistä menetelmä koostuu?

Menetelmä koostuu kolmesta osasta: tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Tutkimusosassa asiakkaan oirekuva määritellään huolellisella haastattelulla mitä seuraa fyysinen tutkiminen. Itse hoito pohjautuu tutkimusosiossa tehtyihin havaintoihin.

McKenzie -hoidot Haukiputaalla

Pitkä kokemus

30 vuotta alalla jatkuvasti itseä kehittäen takaa sen, että uusia tilanteita enää harvoin tulee vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle keinot, joilla kuntoutat itse itsesi kuntoon.

Toimipiste

Fysminnan löydät Haukiputaalta, Kellon Coren ensimmäisen yrityskiinteistön oven takaa. Osoitteesta Nikintie 1, 90820 Kello. Meille pääset helposti autolla sekä julkisilla. Coren iso parkkipaikka takaa helposti onnistuvan pysäköinnin.

Miten se toimii?

McKenzie korostaa ohjausta ja asiakkaan aktiivista osallistumista oman vaivansa hoitamisessa. Näin palautetaan normaali toiminta sekä lievitetään nopeasti asiakkaan kipua ja samalla hoitokertojen määrä minimoidaan.

McKenzien tavoitteena on, että asiakas oppii itsehoitokeinoja, joilla hän pystyy hallitsemaan olemassa olevaa kipua, ennaltaehkäisemään niitä ja toisaalta estämään uusien kipujaksojen paheneminen.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko varata ajan? Ole rohkeasti yhteydessä:
P. 044 283 4315 // minna@fysminna.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.