Hieronta

Hieronnalla pyritään edistämään hierottavan terveyttä ja toimintakykyä. Hieronnassa kädellä, kyynärvarrella tai kyynärpäällä muokataan kehon eri lihaksia, nivelsiteitä, jänteitä tai kalvorakenteita. Hierontaan kannattaa hakeutua esimerkiksi silloin, kun haluat lievennystä kiputiloihin tai harrastat liikuntaa ja haluat hieronnan tarjoaman tehokkaan lihashuollon.

Hieronnan hyödyt

Hoidon avulla voidaan saavuttaa helpotusta muun muassa lihaskireyksiin tai stressiin. Urheilijat ja muut aktiivista liikuntaa harrastavat, hakevat nopeampaa palautumista ja ylikuormituksen ehkäisyä. Raskaana olevat taas voivat saada helpotusta raskauden aiheuttamiin kipuihin tai turvotukseen. Aina ei kuitenkaan hoitoon tullessa tarvitse olla olemassa erityistä syytä, vaan hieronnasta voidaan hakea myös yleistä rentoutumista tai vaivojen ennaltaehkäisyä.

Haukiputaan oma hieroja

Pitkä kokemus

30 vuotta alalla jatkuvasti itseä kehittäen takaa sen, että uusia tilanteita enää harvoin tulee vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle keinot, joilla kuntoutat itse itsesi kuntoon.

Toimipiste

Fysminnan löydät Haukiputaalta, Kellon Coren ensimmäisen yrityskiinteistön oven takaa. Osoitteesta Nikintie 1, 90820 Kello. Meille pääset helposti autolla sekä julkisilla. Coren iso parkkipaikka takaa helposti onnistuvan pysäköinnin.

Hieronnasta voi olla apua:

  • stressiin

  • kehon liikkuvuuteen

  • tai lihasten palautumiseen.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko varata ajan? Ole rohkeasti yhteydessä:
P. 044 283 4315 // minna@fysminna.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.